Кетъринг от RED DEVIL The Gentle Art of Catering

Red Devil притежава дяволски добри умения за превръщане на обикновеното мероприятие в Голямо Събитие. Резултатът е съчетание от изисканост, интересна обстановка, атрактивно представяне, безупречно обслужване и, разбира се, вкусна храна.

Red Devil е един изключително рафиниран чревоугодник и гурме-ценител, винаги с два пръста на пулса на световните тенденции в кетъринг услугите. Балансираната комбинация между опита и стремежа му към иновациите дава възможност за създаване на уникални събития, които са далеч отвъд конвенционалните представи и очаквания на неговите гости и клиенти.

Red Devil е също така един от последните истински джентълмени - винаги безупречен, винаги точен, винаги професионалист.

Всички тези негови качества обясняват присъствието му на значителен брой подобни забележими и не толкова забележими Големи Събития от 2003 насам.

Red Devil не гледа на дейността си като на услуга или опаковка, а по-скоро като на фино изкуство...

Раждат се мозъците на цялата операция - Емил и Милен.Те от своя страна раждат идеята Red Devil.

В екипа се включва Александър Ковачев. Red Devil расте с учудваща и леко плашеща бързина; превръща се в идея с постоянно развитие.Red Devil вече е в средата на тийнейджърския си етап заедно с всички принадлежащи му концептуални изменения и мутации.Red Devil се превръща в елегантно нахъсано юпи и успява да се позиционира като корпоративен доставчик за интегрирани решения.Red Devil в разцвета на силите си – извършва деконструиране на организацията, създава 3D модел: кейтъринг, оборудване, събитийност.Red Devil потрива доволно ръце заради осъществения крупен проект съвместно със световен гигант в хранително-вкусовата промишленост.

нямате флаш плейър...
За да посетите този саит
се нуждаете от Flash Player,
можете да изтеглите от тук
Adobe Flash Player
 
Кетъринг