Red Devil Catering

Дяволски добри умения за превръщане на обикновеното мероприятие в Голямо Събитие

Кетърингът е явление, което съществува активно на пазара повече от 15 години. „Ред Девъл Кетъринг“ е компанията, която от създаването си през 1997 се стреми да развие отрасъла, преминавайки от доставка на храни и напитки в организиране на комплексни събития. Възползвайки се от многобройните си международни контакти и опита, който натрупваме по време на честите практики в чужбина, Ред Девъл Кетъринг“ е в състояние да предложи концептуален събитиен продукт.

И най-важното, капацитетът ни позволява да създаваме събития с всякакъв размер и финансов ресурс.

Цялостна организация и обслужване на частни и корпоративни събития, надминаващи очакванията и представите на гости и клиенти, благодарение на своята уникалност. Идеите, които претворяваме в събития, преобръщат Обикновеното Мероприятие в Голямо Събитие, резултатът е изисканост, интересна обстановка, атрактивно представяне, безупречно обслужване и вкусна храна, разбира се.

Имаме модерна техническа база, сертифицирана по всички международни изисквания и огромен ресурс за осигуряване на събития на открито – покривна техника, климатизация, логистика.

Ред Девъл Кетъринг е официален партньор на БФС, кетъринг доставчик на Национална спортна зала “Арена Армеец”. Участваме активно в различни спортни събития като МTел Бийч Мастърс, Загорка Тенис Къп, Qatar Airways Tournament of Champions, WRC Rally България,  футболни турнири, Световна лига по волейбол.

Но всичко започва с екипа:

milen1 ()

Милен
изключително отговорен и грижовен, като най-голямо достижение определя прекрасното си семейство. Фрагментарно прецизен, нерядко предизвикващ спорове. Отстояващ позицията си, дори с цената на конфликт. Визионер, генератор на проекти в бъдеще време. Самоусъвършенстващ се.

emil2 ()

Емил
мото: непрекъснато движение, абсолютният антипод на уседналостта /затова и необвързан/. Любознателен и технократ, привързан към технологичния прогрес. Грижи се за полисемантичната тема „финанси“ и поради тази причина е обичан и мразен?. Виртуоз на неформалния ПР.

sasho3 ()

Александър
постигнал всичко , за което е мечтал. Радетел за константно развитие на бранша, полага усилия за създаване на качествено нова екосистема на взаимоотношенията. Любител на новости и експерименти, отговорен за развойната дейност на компанията.

bobby1 ()

Боби
„най-големият“ във всички аспекти. Човекът внедрил много от световните кулинарни новости в България. Авангарден и авантюристичен, умело съчетава влеченията си към новостите с традиционната стриктна системност при управление на процесите и ресурсите. Изключително устойчив, над 15 години работи с планиране от типа „бърза помощ“. Негови кулинарни концепции създават съдържание на цялостни събития и участват в редица рекламни конкурси.

Катя
цветето от Изтока, най-силният съюзник на Боби, брилянтен професионалист, изпитан в школата на „Шератон“, а след това и в Япония. Респектираща и със замах организираща оперативно процесите в звеното. Безкомпромисна към посредствеността, прецизен регулатор и съветник на целия екип.

silvia2 ()

Силвия
вероятно най-засмяният човек. Носител на „Големият шлем“ за откриване на МОЛ-ове в България. Зад привидната женственост се крие прецизен и решителен професионалист. Изключително чувствителна, което рефлектира в нейните проекти. Борец за справедливост и коректност.

svilen1 ()

Свилен
достоен да спечели наградата за приложно изкуство в кетеринга. Ас на интердисциплинарния подход при създаване на концепции. Макар и все още на 20, вече автор на двама сина, което го прави пример за повечето колеги в компанията. В портфолиото му има големи международни проекти.

Нужда от помощ? Пишете ни! Нужда от помощ? Пишете ни!

← Предишна стъпка

Благодаря! Ще се свържем с вас възможно най-скоро.

Моля, въведете валидно име, имейл адрес и въпрос.

Powered by LivelyChat
Powered by LivelyChat Изтрий историята.